Om Direktgrossisten.se

Direktgrossisten.se lanserades under hösten 2012 och ägs av Sourcing Allies AB. Grundidén är att vara nischad och att erbjuda väldigt få produkter till fantastiskt låga priser, idag erbjuder vi städmaterial och städutrustning såsom mikrofibermoppar och mikrofiberdukar. Städmaterialet köps in direkt från fabrik i lågkostnadsländer och lagerhålls i Sverige. Distribution sker kostnadsfritt inom Sverige.

Direktgrossisten.se är en försäljningskanal riktad främst till städbolag. Upplägget är byggt kring enkelhet, prispress och volym. Alla ska kunna komma åt bra produkter till låga priser utan att själva behöva hantera leverantörer och agenter i lågkostnadsländer. Vår verksamhet fokuserar på den hanteringen så att du slipper.

Städmaterial och städutrustning

Niclas Bengtson är en av huvudpersonerna bakom Direktgrossisten.se. Niclas har varit verksam i städbranschen i 15 år, bl.a. som VD för Rengörare Näslund AB, och vet hur viktigt bra städmaterial är.

– ”Kvalitet finns inte bara i produkterna utan även i möjligheten att kunna köpa många fler av t.ex. mikrofibermoppar. På så vis kan mopparna bytas ut oftare vid användning och ge ett bättre resultat, ökad effektivitet och ökad lönsamhet.” säger Niclas.

Kommande produkter

Direktgrossisten.se lanserades med städmaterial och städutrustning såsom mikrofibermoppar och mikrofiberdukar som första kategori. Fler kategorier inom andra områden kommer att läggas till över tiden. Konceptet bygger på inköp och försäljning i större volymer. Direktgrossisten.se kommer att byggas ut med en mängd olika produkter som passar in i konceptet.

Vill du se någon särskild produkt kan du skicka en förfrågan till info@direktgrossisten.se.

Övrigt

Direktgrossisten.se ägs och drivs av Sourcing Allies AB. Besök dem gärna på www.sourcingallies.se, www.sourcingallies.com eller www.sourcingallies.cn