Tjänster

Genom direktgrossisten.se kan du köpa städmaterial, städutrustningmikrofibermoppar,mikrofiberdukar och andra produkter som köpts in direkt från fabrik. Vi har medvetet valt att fokusera på ett fåtal produkter så vi kan erbjuda väldigt låga priser. Vi köper själva in städmaterial, mikrofibermoppar, mikrofiberdukar och andra produkterna direkt från fabrik, vi lagerhåller produkterna i Sverige och kan leverera dem till dig inom ett par dagar. Vi kaparmånga mellanhänder och kan på så sätt erbjuda bra produkter med hög kvalitet till väldigt låga priser.

Du kan alltså köpa städmaterial och andra produkter väldigt billigt, med kort leveranstid och från ett svenskt bolag. Det blir inte mycket bättre än så.

Direktgrossisten.se är just en grossist och städmaterial köper du bäst i helpall eller halvpall för att få de mest fördelaktiga priserna. Vi säljer även kartonger styckvis till de som vill. Det ska löna sig för dig som kund att köpa i volym och det syns verkligen på priserna.

Direktgrossisten.se bygger konceptet på volym och pressade priser. Vi har bara en prislista och priserna blir lägre ju mer du köper per gång. På så vis kan stora som små företag få samma erbjudande. Därför kan vi erbjuda våra låga priser till alla.

Som kund behöver du inte teckna långa avtal eller riva upp samarbeten med nuvarande leverantörer. Behåll gärna allt som det är idag och få direktbesparingar genom direktgrossisten.se när det passar dig.

Vill du ha en särskild produkt?

Vi kan även ta hem produkter som inte finns tillgänglig via Direktgrossisten.se idag. Kontakta oss gärna om det är någon produkt som du vill ha så ordnar vi en offert.